Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری "ایندیا تودی" هندوستان، گزارشی اختصاصی درباره رونق عمل‌های جراحی زیبایی به ویژه جراحی بینی در ایران تهیه کرده است.

این گزارش که در وب سایت این شبکه خبری هم بازتاب یافته به رونق عمل‌های جراجی زیبایی به ویژه جراحی زیبایی بینی در ایران پرداخته است.

در این گزارش آمده:

"علیرغم اینکه ایران یک جامعه محافظه‌کار تلقی می‌شود، اما سالانه ده‌ها هزار ایرانی حاضرند برای بهبود "ظاهر" خود، زیر تیغ جراحی بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان و مردان ایرانی که نژاد آریایی دارند، به طور فزاینده‌ای درگیر عمل‌های زیبایی هستند. گزارش تلویزیون هندی از رونق جراحی زیبایی در ایران

در ایران تجارت زیبایی با افزایش مداوم تقاضا برای جراحی‌های "پلاستیک" رونق زیادی دارد.

ایران در مورد جراحی زیبایی بینی در رده یکی از کشور‌های برتر رتبه‌بندی شده است. تخمین زده می‌شود تقریبا سالانه بیش از ۲۰۰ هزار ایرانی که بیشتر آن‌ها از زنان هستند، برای کاهش اندازه بینی خود به پزشکان جراح زیبایی مراجعه می‌کنند.

برخلاف برخی کشورغربی، جراحی‌هایی، چون زیبایی بینی، و یا تزریق "بوتاکس" یا کاشت گونه و.. در ایران به لحاظ قیمتی مقرون به صرفه‌تر است.

احتمال زیادی وجود دارد که هنگام پیاده‌روی در شهر‌های ایران با زنان و مردانی مواجه شوید که پس از عمل جراحی زیبایی بینی به روی بینی خود چسب زده باشند. به طور میانگین هزینه تقریبی یک عمل جراحی بینی در ایران ۵۰۰ دلار است و به خاطر همین قیمت پایین، این کشور مقصد گردشگران خارجی از کشور‌های همسایه و جهان برای انجام عمل جراحی زیبایی بینی شده است.

"مریم" یک کارمند ۳۰ ساله دولت، در این باره به تلویزیون "ایندیا تودی" گفت: دوست او برای اینکه سیمایی بهتر داشته باشد، جراحی بینی کرده است. زنان زیادی در ایران قبل از ازدواج برای کوچک کردن بینی خود زیر تیغ جراحی می‌روند.

"سانا" دانشجوی ایرانی هم در این باره به گزارشگر تلویزیون "ایندیا تودی" گفت: عمل جراحی بینی رایج‌ترین عمل زیبایی در ایران است. با ممنوعیت فیس‌بوک و توییتر در این کشور، ایرانیان عکس‌های خود را از طریق اینستاگرام به اشتراک می‌گذارند.

"سحر تبر" یکی از دختران نوجوانی بود که به واسطه عمل‌های جراحی زیبایی زیادی که انجام داده بود تبدیل به چهره (شاخ) در اینستاگرام شده و به شهرت رسیده بود. او حضورش در فضای مجازی را یک نوع "هنر" و روشی برای "ابراز خود" بیان کرده بود.

ایران تغییر کرده است

دکتر "معصومه ابتکار"، معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده، در گفتگو با تلویزیون "ایندیا تودی" درباره رونق عمل‌های جراحی پلاستیک در ایران سخن گفت.

او گفت: "ایران تغییر کرده است.. ما جراحان زیادی داریم. ما به مراکز پزشکی متعدد و بهبود کیفیت زندگی دسترسی داریم. "

جراحی پلاستیک: یک صنعت رو به رشد در ایران

جراحی پلاستیک یک صنعت رو به رشد در ایران است. قیمت پایین و خدمات با کیفیت بالا توسط جراحان پلاستیک ایرانی بسیاری از گردشگران خارجی را به سفر به ایران سوق داده است.

برخی از آژانس‌های مسافرتی حتی بسته‌هایی مانند "بسته تور جراحی پلاستیک ایران" ارائه می‌دهند.

متخصصان ایرانی جراحی‌های متنوعی مانند جراحی زیبایی بینی، جراحی زیبایی پلک، کاشت گونه، کاشت چانه، تزریق بوتاکس، پروتز سینه، "لیپوساکشن"، جراحی زیبایی بینی یا حتی "فیس لیفت" (کشیدن پوست صورت) ارائه می‌دهند.

از بین تمام جراحی‌های زیبایی، جراحی زیبایی بینی میزان موفقیت بالایی دارد. چندین وب سایت بین‌المللی گردشگری پنل‌های گفتگوی ویژه‌ای درباره ایران به عنوان یکی از مقاصد انجام "جراحی زیبایی بینی" ایجاد کرده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هندوستان جراحی زیبایی عمل جراحی جراحی بینی تزریق بوتاکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • پنجمین قهرمانی متوالی بارسلونا در لیگ زنان اسپانیا؛ شکست ناپذیران جور تیم مردان را می‌کشند
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟